Dames 1 nog ongeslagen

Ook de derde competitiewedstrijd werd door dames 1 winnend afgesloten.
Gisteravond (donderdag 22-10) speelden de dames in de eigen Bokkediek de uitgestelde wedstrijd tegen de studentes van Kroton D1 uit Groningen. De ploeg van coach Tinus de Weerd kwam deze wedstrijd maar moeilijk op gang. Zowel aanvallend als verdedigend liet de ploeg niet het gebruikelijke spel zien. Er ging veel mis maar omdat de tegenstander daar ook last van had ontspon zich een spannende eerste set. Uiteindelijk trok de thuisploeg met 26-24 net aan het langste eind. In de 2e set werd de druk flink opgevoerd en daar was de tegenstander niet tegen bestand (25-14). Ook de laatste 2 sets gingen naar de thuisploeg maar al met al ging het erg moeizaam.

Door dit resultaat staat de ploeg nu op een keurige 3e plaats in de Promotieklasse.