PROGRAMMA AANKOMENDE WEEK EN RECENTE UITSLAGEN

PROGRAMMA (WEEK) PROGRAMMA (MAAND) UITSLAGEN (WEEK) UITSLAGEN (MAAND)
DAG

VC Grijpskerk N 4.1 – Lycurgus N 4.1
VC Grijpskerk N 4.1 – VC Grijpskerk N 4.1

Cool Moves Volley

De naam ‘cool moves’ doet wellicht denken aan ingewikkelde danspasjes, bij volleybal denken we meer aan de service, een pass, set-up, smash, blok en een duik. Stuk voor stuk hele coole moves die kinderen stapsgewijs in het CMV-volleybal leren. Cool Moves Volley is bedacht voor kinderen in de leeftijd van zes tot en met twaalf jaar. Door de niveaus te doorlopen word je klaargestoomd voor het ‘serieuze werk’: de ABC jeugd. In tegenstelling tot de oudere jeugd en de senioren wordt Cool Moves Volley gespeeld met vier spelers in een kleiner veld waarbij de opbouw voor het aanleren van de verschillende volleybaltechnieken centraal staat. Dit gebeurt in zes verschillende niveaus.

Lees verder voor de uitleg van de niveaus.

Coole coach

De explosieve groei van het aantal jeugdleden is enerzijds geweldig, het heeft ook tot gevolg dat de trainers meerdere teams trainen. Veelal speelt de trainer eveneens haar eigen wedstrijd, waardoor er geen tijd overblijft voor de coaching van het jeugdteam. Dit komt in de meeste gevallen neer op de ouders en overige familieleden. VC Grijpskerk is zich er sterk bewust van dat niet iedereen evenveel kennis van het spelletje heeft. Daarom is een korte handleiding ontwikkeld met daarin allerlei tips en trucs om het CMV-team optimaal te coachen.

Klik hier voor de handleiding.