Informatie

Volleybalvereniging Grijpskerk laat zich graag omschrijven als een middelgrote en gezellige volleybalvereniging. Door de jaren heen heeft de club topvolleyballers in spé, doorgewinterde senioren en andere enthousiaste volleyballers aan zich weten te binden. Resultaat is een ledenbestand met om en nabij 150 leden. Het grootste deel van de leden springt iedere week in Grijpskerk op zijn of haar fiets om richting sporthal de Bokkediek, thuisbasis van de club, te trappen. Andere leden komen uit omliggende dorpen als Niezijl, Pieterzijl, Lauwerzijl, Munnekezijl, Kommerzijl en Visvliet.

Het aantal jeugdleden zit de laatste jaren flink in de lift. Ruim een decennia geleden stonden er nog een handvol talenten in het veld. Anno 2018 leven tientallen kinderen zich wekelijks uit in de Bokkediek. Jeugdleden kunnen al meespelen vanaf hun zesde verjaardag. Zij leren spelenderwijs het spelletje in het zogenaamde ‘Cool Moves Volleybal’.

Alle leden spelen bij Volleybalclub Grijpskerk uit liefde voor het spelletje. Er wordt echter ook aan de zogenaamde ‘nazorg’ gedacht. Een biertje na de wedstrijd bij Wiebe en Ria in de kantine van de Bokkediek, het bekende ‘Amelandkamp’ voor de senioren, de dagen aftellen tot het Jeugdkamp traditioneel aan het einde van het seizoen en de jeugdclinics verzorgd door spelers van het eerste team, het zijn zomaar wat voorbeelden van de activiteiten die óók bij de club uit Grijpskerk passen.

Nieuwsgierig geworden?
Kom gerust eens een kijkje nemen in de Bokkediek in Grijpskerk. Het is altijd mogelijk om een balletje mee te slaan. Neem contact met ons op!

Contributie per kwartaal – seizoen 2018-2019
Jeugd t/m 12 jaar: €23,-
Jeugd 12 t/m 17 jaar: €30,50
Jeugd 12 t/m 17 jaar
3x per 2 weken trainen: €38,-
2x per week trainen: €45,50

Senioren (1x in de week trainen): €47,-
Senioren (3x per 2 weken trainen): €64,-
Senioren (2x per week trainen): €83,50

Recreanten: €34,50
Lid nevobo: €12,50 (per jaar)

Aanmeldformulier
Klik hier voor het aanmeldformulier van Volleybalclub Grijpskerk.

Fluit- en zaalschema
Check hier het fluit- en zaalschema tot einde seizoen 2018/2019