Afgelopen vrijdag 18 maart speelde Heren 2 in Leek tegen NAS H1. Enkele dagen daarvoor had de ploeg tijdens de jaarvergadering te horen gekregen dat de regels wat betreft PD wedstrijden ietwat zijn verandert. Achter de gedoodverfde kampioen G.A.V. Unitas uit Usquert neemt Grijpskerk de 2e plaats in met een voorsprong van 4 punten op nr. 3 Impala. Genoeg om aan het eind van het seizoen PD wedstrijden voor promotie te mogen spelen zou je denken. Nu is echter besloten om de PD wedstrijden in de lagere klassen af te schaffen en de nummer 2 op de ranglijst ook te laten promoveren. Met deze promotie in zicht begonnen de heren niet goed aan de wedstrijd. Waar ligt het aan: concentratie, instelling, sfeerloze ambiance? Wie het weet mag het zeggen. Normaal gesproken mag NAS geen enkel probleem opleveren, maar afgelopen vrijdag ging het allemaal heel moeizaam. Na winst in de 1e set (21-25) volgden twee sets die een iets beter beeld lieten zien van de krachsverhoudingen (13-25 en 15-25). Met deze comfortabele voorsprong zou je denken dat de spanning wat weg zou zijn. Niets was echter minder waar. De heren sleepten zich naar het eind van de wedstrijd met een 0-4 overwinning. Om in de 2e klasse goed voor de dag te komen zal het spel echter wel wat beter moeten worden. Daar is echter nog ruimschoots de tijd voor. Eerst moest deze overwinning nog passend worden gevierd. Laat dat maar aan de heren over !

Hieronder enkele foto’s. Voor meer foto’s zie fotoboek.

DSC_0018 (Large)

DSC_0111 (Large)

DSC_0042 (Large)

DSC_0108 (Large)

DSC_0048 (Large)

DSC_0062 (Large)

DSC_0106 (Large)