MB1 heeft zich voor de 4e achtereenvolgende keer geplaatst voor de hoofdklasse. Na twee jaar in de hoofdklasse bij de C’s, nu voor het 2e jaar in de hoofdklasse bij de B’s.

Op het plaatsingstoernooi in Doezum werd om 4 hoofdklasseplaatsen gestreden. De meiden van B1 stonden direct scherp in het veld: Winkhem werd met 25-15 aan de kant gezet. Vervolgens speelden ze een spannende pot tegen VC058. Na op een achterstand van 7 punten te hebben gestaan, trokken ze de set met 26-24 naar zich toe. De derde wedstrijd was tegen Sudosa-Desto. Geen makkelijke set door eigen fouten, toch met 26-24 gewonnen. De 4e wedstrijd werd gespeeld tegen Oranje Nassau. Die waren duidelijk de mindere. Met 25-9 werd gewonnen. Tenslotte de laatste wedstrijd tegen Lycurgus. Deze werd helaas verloren, vooral door gebrek aan scherpte, want het doel was behaald: hoofdklasse halen.

Meiden gefeliciteerd!!!