Lang bleef het spannend. Codes ‘geel’ en ‘oranje’ vlogen ons afgelopen week om de oren. Bepaald geen ideale omstandigheden om buiten een balletje te slaan. Ruim zestig Grijpskerkers bewezen afgelopen zaterdag echter niet van suiker te zijn. En ze werden beloond, een klein regenbuitje daargelaten werd het Stratenvolleybal Toernooi 2016 beloond met fijne temperaturen en zelfs af en toe – als je even goed oplette – een vreugdevol zonnetje. De Groningerstraatweg bleek zich het beste te hebben voorbereid. Magistrale reddingen, opmerkelijke punten, fanatieke coaching, keiharde opslagbeurten en veel humor vormden de ingrediënten voor het kampioenschap.Bedankt, Slagerij Boersema en Bakkerij Jager voor de smaakvolle prijzen. Een groot woord van dank voor een ieder die heeft gestreden op het volleybalveld. En vooral: gefeliciteerd Groningerstraatweg, de kampioenen van 2016! Op naar volgend jaar!