kampioen ma1 en mb1

(klik op de foto voor vergroting)

Afgelopen zaterdag 22 april werden in de Bokkediek alweer de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld.
Beide jeugdteams Meisjes A1 en Meisjes B1 konden de kroon zetten op een succesvol seizoen.

Meisjes B1 speelde in de Hoofdklasse de topper om het kampioenschap tegen directe concurrent Lycurgus MB2.
De thuisploeg had aan 2 gewonnen sets voldoende om het fel begeerde kampioenschap binnen te halen.
De ploeg van coach Ludo Abbink liet er geen gras over groeien. Vanaf het begin werd er vol gas gegeven en
dat resulteerde in dubbele setwinst en dus het kampioenschap. Groot feest natuurlijk in de sporthal. De wedstrijd
ging echter gewoon door. De concentratie was wat weg en de 3e set ging naar de tegenstander.
Het tekent de ploeg dat in de 4e set alles werd gegeven voor de overwinning. In een zenuwslopend einde trok
de thuisploeg uiteindelijk met 29-27 aan het langste eind (3-1)

Op het middelste veld speelde Meisjes A1 eveneens voor de titel. Na de mooie uitoverwinning van 2 weken
geleden tegen concurrent VIOS/Kolham (1-3) waren nu 2 gewonnen sets genoeg voor de titel.
Tegen Abiant/Set Uppers MA1 liet de ploeg van coach Luppo Kort er geen gras over groeien. Met een klinkende
4-0 overwinning kon de vlag in top.

Zowel bij de A jeugd, de B jeugd als de C jeugd kunnen we dit seizoen een kampioenschap vieren, een prachtig
resultaat natuurlijk waar de vereniging apetrots op is. De jeugd heeft tenslotte de toekomst.