Hallo allemaal,

Het is bijna zover: het jaarlijkse trainingsweekend voor de seniorenteams op 8, 9 en 10 september as. Om de traditie in stand te houden gaan we ook dit jaar naar Ameland. Met deze brief willen we jullie
graag van wat informatie voorzien. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Je bent vrij om zelf te bepalen met welke boot je vrijdags naar Ameland gaat. De tijdstippen voor de overtochten van de heenreis zijn als volgt: 15.30, 16.30, 17.30 en 18.30 uur. Zondags kunnen we met de
boot van 12.30 uur of later weer terug naar Holwerd. Het ticket is voor eigen rekening. Op www.wpl kun je de actuele dienstregeling raadplegen.

We verblijven in kampeerboerderij Beijaard in Nes. Vanaf de veerboot loop je rechtdoor tot aan de rotonde, op de rotonde neem je de 2e afslag, daarna nog 100m rechtdoor en aan de rechterkant zie je dan Kampeerboerderij Beijaard. We zijn met z’n allen verantwoordelijk om de boerderij gedurende het weekend en na vertrek op zondag netjes en schoon achter te laten. Verder willen we graag benadrukken dat we wat rekening met elkaar en de buren moeten houden qua geluidsoverlast en dergelijke. Je dient zelf handdoeken, hoeslaken, kussensloop en een slaapzak mee te nemen.

De trainingen zullen plaatsvinden in sporthal de Slinger in Hollum. Je kunt reizen met de bus of taxi. Indien je een OV Chipkaart hebt is het wel handig om deze opgeladen en wel mee te nemen. Het vervoer op Ameland is voor eigen rekening.

De kosten voor het weekend bedragen € 45,- voor 2 nachten en € 35,- voor 1 nacht. Met dit bedrag worden de boerderij, de sporthal en de boodschappen betaald. Graag even gepast betalen bij aankomst aan Jacob.
Op zaterdagavond eten we bij de pizzeria in Nes. Veelal is er wel een bedrag over van de boodschappen. Dit zal dan voor het eten worden besteed. Het resterende bedrag van de rekening dient zelf te worden betaald.

Via deze weg willen we graag Bakkerij jager en Erwin Smeenk bedanken voor hun sponsoring ten behoeve van het trainingsweekend.

We wensen iedereen een sportief en gezellig weekend toe !

Een groet namens de Amelandcommisie,
Jacob, Marcel, Iris en Marfan.

 

SCHEMA

klik hier