Heren 2, voor al uw wedstrijdverslagen van gewonnen wedstrijden….
Ach, wat moet je ook schrijven over wedstrijden die je verliest…..

Met deze spoiler van de uitslag, begint dit verslag. Voor de wat minder geïnteresseerden: u kunt nu stoppen met lezen. Heren 2 heeft gewonnen met 4-0!!

En dan voor de die-hard fans:
“Er is er eentje linkshandig, kijk zelf even wie dat is, want ik ben het vergeten”. Met deze legendarische woorden werd heren 2 het veld in gestuurd door coach Richard.
Ditmaal was het nog puntloze Donitas de tegenstander. De beste jongens hadden hun eigen stoeltjes meegenomen. Waarom weet ik eigenlijk ook niet, want de wissels zaten gewoon op de bank. Maar goed, er zal vast een diepere gedachte achter hebben gezeten.

De enorme passie waarmee heren 2 speelde, had twee effecten: het eerste effect was dat de eerste set gewonnen werd, het tweede effect was de enorm vochtige vloer die erdoor ontstond. Tja, oudere jongeren zweten meer….
Het euvel was verholpen toen de beide buitendeuren opengingen….

Set 2 werd ook gewonnen en vervolgens konden de coaches – Stans was er inmiddels ook- lekker doorwisselen.
Roland maakte vandaag zijn debuut! En met zijn debuut beschikken we nu in elk geval weer over 3 mids. Da’s mooi!!
Set 3 en 4 gingen niet makkelijk, maar het was goed genoeg om de jongens van Donitas niet de illusie te geven dat er iets te halen viel in De Bokkediek. Puntloos teruggestuurd naar de ACLO -met hun stoeltjes-

Waaide vorig jaar enige tijd een degradatiespookje door de Bokkediek, nu staan de heren op een mooie 4e plek. Dat biedt perspectief.
Het te gekke/gave/coole/chille/mieterse/ -gebruik hier uw eigen idioom- gevoel werd meegenomen richting kantine.

En dan hebben wij als club zo’n toppie feestcommissie, die weer een erg mooi feest weet neer te zetten. De nodige sapjes werden genuttigd en schrijver dezes deed om half 5 in de ochtend het licht uit van de afterparty in Huize A, waar nog enige jeugd bivakkeerde -hoi Justin

Zaterdag 28 oktober spelen wij wederom een thuiswedstrijd. Weer tegen stuudjes. Dit keer die groenen van Verakets.
Voor onze fans: kom op tijd en houd rekening met overvolle tribunes.
Ps: iemand die er nog in geslaagd is, zo’n Donitas stoeltje te ontvreemden? Was leuk geweest….

Ludo