Hoi allemaal! πŸŽ‰

Zoals eerder al aangekondigd is aanstaande donderdag 8 maart de paaseieren actie 🐣πŸ₯🐀 om de clubkas te spekken πŸ’ΈπŸ’°πŸ·!

Omdat veel teams ervoor of erna nog willen trainen hebben we besloten om geen leden te koppelen in groepjes. Elk team mag zelf lopen. De bijlage met welk team welke straten heeft volgt zsm. Ieder team krijgt de verantwoordelijkheid over 100 zakjes met paaseitjes. Deze moeten aan de deur direct betaald worden. We doen dit keer niet aan nabestellen of nabetalen.

Vraag dus van te voren al rond bij je familie, vrienden, collega’s hoeveel zakjes ze willen kopen en vraag meteen geld. Deze zakjes mogen donderdag meteen meegenomen worden, mits er direct betaald wordt (in een envelopje met naam lid, aantal zakjes, bedrag). Dit aantal gaat dus van je 100 zakjes af (=minder lopen πŸ¦†).

Als mensen niet aanwezig kunnen zijn donderdag avond, kunnen ze dus wel hun team helpen door vooraf veel te verkopen. De enveloppen met geld moeten dan dus wel voor donderdag aan een lopend teamlid gegeven worden.

De eerste teams kunnen starten met lopen om 18.00 uur. Spreek onderling met je team af hoelaat jullie gaan lopen. Graag dit aan het bestuur laten weten. Om 21.00 uur stoppen we met lopen.

Het zijn gevulde en massieve paaseitjes. De zakjes kosten €2.50 ps.

We hopen op weer net zo’n groot succes als de vorige keer! Vele handen maken licht werk πŸ€—

Groetjes,
Het bestuur