Beste sportliefhebber,

Wat was de kampioenspoule ongekend spannend! Na een mooie winst op Coniche Topvolleybal Zwolle afgelopen zaterdag is Abiant Lycurgus als eerste geëindigd in de kampioenspoule.  Dat betekent dat Abiant Lycurgus het thuis voordeel heef in de play-off serie om het kampioenschap van Nederland! Hierin neemt Abiant Lycurgus het op tegen Seesing Personeel Orion, wat een titanen strijd beloofd te worden.

Deze wedstrijd gaat plaatsvinden op zondag middag 15 april as. 14:00 uur in het Alfa College Sportcentrum.

Wij bieden jullie graag de mogelijkheid om tickets met korting te bestellen. Jullie krijgen bij afname van minimaal 10 tickets € 2,50 per ticket korting! Een ticket voor volwassenen kost dan €10,- en voor jeugdleden tot en met 16 jaar €5,-.

Deadline voor het aanmelden van de aantallen hiervoor is vrijdag 13 april 17:00 uur.
Hoe kunt u tickets met korting reserveren? Stuur een mail naar tickets@lycurgus.nl met vermelding van de clubnaam, de naam van de contactpersoon en het aantal tickets (graag splitsen in tickets voor volwassenen en jeugdtickets).

De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.

De tickets liggen op de wedstrijddag bij de balie in het Alfa College voor jullie klaar. Na afloop van de wedstrijd kan de vereniging een factuur ontvangen, de voorkeur gaat echter uit naar contant afrekenen aan de kassa.
Mocht u vragen hebben, dan kunt u ondergetekende op iedere doordeweekse dag bellen of mailen tussen 09:00 en 17:00 uur op het nummer: (06) 38 28 86 82
Wij hopen u met zoveel mogelijk leden van uw vereniging te verwelkomen! Zeg het voort!

Mocht u niet in gaan op deze aanbieding kunt u via deze link reguliere kaarten bestellen.

Wij hopen jullie allen op 15 april te verwelkomen in het Alfa College Sportcentrum! Wij gaan voor onderstaande beeld, wij hopen jullie ook! Een vol Alfa College om onze jongens aan te moedigen naar een 1-0 voorsprong in de play-offs om het kampioenschap van Nederland!

Met sportieve groet,
Daniël Polet, namens Abiant Lycurgus/Stichting Topvolleybal Groningen