Beste sportliefhebber,

Wat is het steeds weer een feest in Martiniplaza! Met dank aan de vele leden van volleybalverenigingen, die de ploeg massaal steunen tijdens de wedstrijden.

Dit zal de derde wedstrijd in de play-offs om het kampioenschap zijn, waarin Abiant Lycurgus een 1-0 voorsprong heeft gegrepen. Dus er is zelfs de mogelijkheid dat deze wedstrijd de kampioenswedstrijd wordt!
Deze wedstrijd gaat plaatsvinden op zondag middag 29 december om 14:00 uur.

Wij bieden jullie de mogelijkheid om tickets met korting te bestellen. Jullie krijgen bij afname van minimaal 10 tickets € 2,50 per ticket korting! Een ticket voor volwassenen kost dan €10,- en voor jeugdleden tot en met 16 jaar €5,-.

Deadline voor het aanmelden van de aantallen hiervoor is dinsdag 24 april 23:59 uur.
Hoe kunt u tickets met korting reserveren? Stuur een mail naar tickets@lycurgus.nl met vermelding van de clubnaam, de naam van de contactpersoon en het aantal tickets (graag splitsen in tickets voor volwassenen en jeugdtickets).

De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst in behandeling genomen.
De tickets liggen op de wedstrijddag bij de afhaalbalie in de foyer van Martiniplaza voor jullie klaar. Na afloop van de wedstrijd zal de vereniging een factuur ontvangen.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u ondergetekende op elke doordeweeks dag bellen of mailen tussen 09:00 en 17:00 uur op nummer: 06-38288682 

We hopen jullie op 29 april te zien in MartiniPlaza! 

Met sportieve groet,
Daniël Polet, namens Abiant Lycurgus/Stichting Topvolleybal Groningen