Best Nevobo lid,

Om in de toekomst, samen met TeamNL (hét topsportteam van NOC*NSF waar ook de nationale beach-, zit- en volleybalteams onderdeel van uitmaken), beter en gerichter met je te communiceren vragen we langs deze weg 5 tot 10 minuten van je tijd voor de enquête over sport, sponsoring en TeamNL.

Wil je ons en de Nederlandse sport(ers) een klein handje helpen? Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan; invullen kan tot donderdag 5 september 2019.

Win tickets voor het EK Volleybal Mannen!
De enquête wordt ook door de 28 andere sportbonden die bij TeamNL zijn aangesloten uitgezet naar hun achterban en is in principe anoniem. Wij hebben echter iets extra’s voor onze respondenten: Mocht je kans willen maken op twee tickets voor de openingsdag van het EK Volleybal Mannen, vrijdag 13 september in Rotterdam, laat dan, alleen voor dit doel, je e-mailadres achter. Onder degenen die hun mailadres invullen, verloten we drie keer twee EK-tickets. Heb je gewonnen, dan ontvang je voor 8 september persoonlijk bericht.

Met de resultaten van de enquête hopen wij samen met TeamNL in de toekomst nog beter en gerichter met jou en al die andere oranjefans te kunnen communiceren. Namens onze Oranje helden en heldinnen én al die andere topatleten in Nederland: vast bedankt voor je gewaardeerde mening!

Bij voorbaat onze dank voor je tijd!

Met sportieve groet,

Nevobo