Beste leden,

Er staat weer een prachtige volleybalzomer voor de deur met fantastische Oranje evenementen op Nederlandse bodem. Eén van de highlights is het olympisch kwalificatietoernooi (OKT) dat van 9 t/m 11 augustus in Rotterdam Ahoy wordt gespeeld. Onder leiding van de kersverse bondscoach Roberto Piazza gaan de Lange Mannen er alles aan doen om voor eigen publiek een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio te bemachtigen. Daarvoor moet Oranje het gevecht aan met Zuid-Korea, België en de Verenigde Staten. De winnaar van het OKT plaatst zich rechtstreeks voor de Spelen.

20% korting voor Nevobo-leden
We gaan voor volle tribunes die Rotterdam Ahoy compleet oranje kleuren van 9 t/m 11 augustus! Daarom krijgen Nevobo-leden vanaf 21 maart 12.00 uur t/m 29 maart 12.00 uur exclusief de kans om Early Bird tickets met 20% korting te kopen*. Let op: Deze actie geldt alleen voor dagkaarten. 
Koop hier je Early Bird tickets
*Vanaf 25 maart 12.00 uur kunnen ook niet-leden een Early Bird ticket kopen met 20% korting.

Speelschema Oranje

Datum Tijd Wedstrijd Locatie
 9 augustus 16.00 uur Nederland – Zuid-Korea Ahoy Rotterdam
10 augustus 16.00 uur België – Nederland Ahoy Rotterdam
11 augustus 16.00 uur Nederland – Verenigde Staten Ahoy Rotterdam