VC Grijpskerk/Brilmode Zuidhorn. Het zal leden, tegenstanders en andere betrokkenen niet ontgaan zijn, dit is de nieuwe naam van de volleybalvereniging. Na ’t Huys, Sport je Fit en Fysiotherapie Grijpskerk/Kollum is in Brilmode Zuidhorn een nieuwe hoofdsponsor én naamdrager gevonden. Eigenaar Roland Turksema, zelf actief spelend lid, is blij met de samenwerking. Sterker nog, ieder senior lid krijgt van Roland een sporttas voorzien van de spiksplinternieuwe sponsornaam.

Snelle kennismaking deel 1: Brilmode Zuidhorn

Als je de naam ‘Brilmode Zuidhorn’ hoort of leest, dan laat het zich al snel raden wat het specialisme van de zaak is. De optiekzaak, gevestigd aan de Hoofdstraat in Zuidhorn, omschrijft zichzelf graag als jong en innovatief. Het is vooral een zaak die voor iedereen is. Het biedt niet alleen een groot assortiment aan brillen en glazen, Roland en zijn team leveren ook contactlenzen.

Snelle kennismaking deel 2: Roland Turksema

Het bruggetje naar volleybal is natuurlijk snel gemaakt. Om maar een open deur in te trappen: om een lekker potje volleybal te kunnen spelen is een scherp oog een must. De link tussen Brilmode Zuidhorn en de volleybalvereniging is toch vooral Roland. Begonnen als recreant, nu speelt Roland al wat jaren zijn wedstrijden bij Heren 2. Dat team laat zich op haar beurt graag omschrijven als ‘het gezelligste team van Grijpskerk’. De sfeer en gemoedelijkheid van de vereniging spreekt Roland dan ook aan. Als oud-inwoner van Grijpskerk voelt hij zich bovendien nog steeds sterk betrokken bij het dorp. Roland is van mening dat verenigingen als de onze erg belangrijk zijn voor de leefbaarheid van het dorp. En dus was de kogel snel door de kerk, Brilmode Zuidhorn neemt het stokje over van Fysiotherapie Grijpskerk/Kollum als trotse hoofdsponsor van VC Grijpskerk.

Speciale actie

Van iedere aankoop gedaan door één van de leden van VC Grijpskerk wordt 3% van het bestede bedrag aan de vereniging gedoneerd. Brilmode Zuidhorn zet zich op die manier in voor haar vereniging en tevens het voortbestaan en de leefbaarheid van verenigingen uit de omgeving.

 

Klik op logo om naar website van Brilmode Zuidhorn te gaan.