Zaalseizoen van start in tijden van corona

Het zaalseizoen is begonnen! Iets waar we met z’n allen ontzettend naar uitkeken. Maar hoe zorg je er als vereniging voor dat je voldoet aan alle richtlijnen vanuit de overheid?

Er is veel om rekening mee te houden tijdens de start van het nieuwe zaalseizoen. Naast het beleven van plezier, zet jouw vereniging zich in voor de veiligheid van alle teams, de stafleden, scheidsrechters, toeschouwers en noem maar op. Om jouw vereniging verder te helpen, zijn er verschillende hulpmiddelen beschikbaar. 

Hulpmiddelen organisatie indoor volleybal 
Naast het landelijke sportoverstijgende protocol verantwoord sporten, hebben wij voor de volleybalverenigingen een specifieke variant opgesteldprotocol indoor volleybal. Hierin vind je alle specifieke zaken omtrent volleybal. Ook worden in dit sportspecifieke protocol eventuele afwijkingen van spelregels of reglementsartikelen beschreven.

Naast een volleybalspecifiek protocol stellen wij een volleybalspecifieke FAQ ter beschikking waarin de meestgestelde vragen zijn gebundeld. 

Organisatie indoor volleybal 

Protocol indoor volleybal arbitrage
Later deze week volgt ook een speciaal protocol indoor volleybal voor arbitrage. Deze vind je dan ook in bovenstaande link.

Veel plezier aankomend seizoen en blijf gezond!