Het is weer zover! Het nieuwe seizoen 2021-2022 is van start. Met deze nieuwsbrief willen we iets meer duidelijkheid scheppen na de rare/onzekere tijd waarin we geleefd hebben. Vorig seizoen ging anders dan verwacht en mensen hebben andere prioriteiten gesteld. Om deze reden was het dan ook lastig om trainers te vinden voor de jeugd. Omdat we pas laat duidelijkheid hadden, konden we dit ook pas later communiceren met jullie. Ook de Nevobo is nog hard bezig met de wedstrijdschema’s van sommige teams, waaronder de mix B en de C’s en
Meisjes A
Het meisjes A team is komend seizoen ingedeeld in de eerste klasse. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat de bezetting van het team klein is ten opzichte van voorgaande jaren.
We hopen dat het team zich voor de tweede helft van het seizoen kan plaatsen in de Hoofdklasse. Abe Meininger wordt weer trainer en we zijn nog op zoek naar een vaste coach.
Mix B
Het mix B team is komend seizoen ingedeeld in de tweede klasse, net als vorig jaar. Op de dinsdag geeft Abe Meininger samen met Maud of Melanie training en de donderdag training neemt Stephanie het eerst op zich.
Meisjes C
Het meisjes C team is komend seizoen ingedeeld in de tweede klasse en zij spelen een 4×4 competitie. Sophie Broekema gaat de trainingen verzorgen.
Mini’s
Het mini team is komend seizoen ingedeeld in niveau 5. Niveau 5 is best een uitdaging en deze keuze is gemaakt met een andere teamsamenstelling. De eerste helft van het seizoen gaan we er gewoon voor en proberen we er het beste van te maken, en voor de tweede helft van het seizoen kijken we
welk niveau het beste is.
Op dit moment is er nog geen vaste trainer voor de mini’s maar we zijn hier hard mee bezig. De leden van het jeugdbestuur gaan de trainingen eerst verzorgen.
We zijn dus nog hard op zoek naar trainers en coaches, dus mochten jullie suggesties hebben horen wij dat graag! We hopen jullie hiermee eerst genoeg geïnformeerd te hebben. Bij vragen kunnen
jullie altijd contact met ons opnemen.
De teamindelingen, trainingstijden en trainers staan op de diverse teampagina’s.

Groetjes van het jeugdbestuur,
Oscar, Annieke, Anne Marie, Sophie en Anisa
0636556827 (Sophie Broekema)