Hallo lieve Grijpskerk fans!!

Na in de 1e ronde van het Nationale Bekertoernooi het Drentse DOK Dwingeloo te hebben uitgeschakeld moesten we nu in Assen spelen in een bekerdriekamp met het thuisspelende Sudosa D1 en het eerste studententeam van Veracles uit Groningen.

Deze twee bekerwedstrijden stonden afgelopen zaterdag 23 oktober in de planning. Om 13:00 stond de wedstrijd tegen Veracles Dames 1 op het schema. Voor we aan deze wedstrijden begonnen wisten wij dat dit zware wedstrijden zouden worden omdat beide teams bovenin de Topdivisie spelen. Ons doel voor deze dag was lekker volleyballen en we zien wel hoe ver we komen. De eerste wedstrijd speelde we goed en bleven wij ons eigen spelletje spelen. De pass lag goed waardoor de spelverdelers de ballen goed konden verdelen en iedereen aan kon vallen. De eerste set ging verloren met 25-14 de tweede set werd verloren met 25-18. Ook de derde set werd verloren met 25-20 helaas maar we hebben goed gespeeld. 3-0 winst ging naar Veracles toe.

De wedstrijd tegen Sudosa-Desto stond om 15:30 op de planning. Ook deze wedstrijd speelde we goed en gingen we voor elke bal. Deze wedstrijd was moeilijker dan tegen Veracles. De gaatjes waren moeilijk te vinden en ze waren aanvallend erg sterk. Deze wedstrijd ging verloren met 25-17
25-12 en 25-8. Helaas twee keer 3-0 verloren maar we hebben lekker gevolleybald en ons best gedaan!

Zaterdag 30 oktober spelen we om 18.00 uur voor de competitie tegen Volco in Ommen.

tot dan lieve fans!
Astrid Hofman

(in een spannende vijfsetter- 16/14 in de laatste set – wist Veracles D1 ten koste van het thuisspelende Sudosa/Desto D1 de volgende ronde te bereiken)