Volleybal)Feest!??

Na drie keer winst op rij hoopten we deze trend door te kunnen zetten. En na het gezellige etentje stond het team als een huis. Vol vertrouwen gingen we het dus afgelopen zaterdag in eigen huis opnemen tegen Donitas Dames 3. Dit team stond op de derde plek dus het beloofde een uitdagend potje te worden.

De eerste set begon niet erg denderend en al snel we kwamen op achterstand vanwege een goede serveserie van de tegenstander. Gelukkig kwamen we weer goed terug. Aan het einde van de set werd het nog spannend maar verloren we toch nipt met 24-26. De tweede set verliep al veel beter. Een mooie serveserie van Nine bracht ons op voorsprong, onze mid Sanne was niet te stoppen met haar omloop en Julia had een heerlijke killblock. We wonnen deze set verdiend met een overtuigende 25-16! Hierna ging het helaas in de 3e set weer iets minder en maakten we te veel servefouten. Wel waren er een paar aces. Met de mooie setjes van Melanie scoorden Danae en Britt mooie ballen via het blok. Helaas verloren we deze set met 21-25. In de laatste set kwam spellie Maud in het veld. Desondanks was Donitas net te sterk voor ons en verloren we ook de laatste set met 22-25.

Gelukkig stond ons na de wedstrijd nog wel wat leukst te wachten… het langverwachte volleybalfeest. Het thema was “kakker of gabber”. We hadden van tevoren de nodige voorbereidingen getroffenen en we zagen er allemaal prachtig uitgedost uit. De ene helft had de innerlijke Anne-Fleur in zich naar boven gehaald en de andere de helft trok een Maaskantje-outfit uit de kast. De belofte werd waargemaakt, het was een fantastisch gezellig feest in de Bokkediek!