Wedstrijd zaterdag 26 november

11.00 uur, ja u leest het goed, 11.00 uur begon de wedstrijd. Het was net alsof we weer in de mini’s zaten. Het tijdstip waren we niet gewend, de wekker moest weer gezet worden. We moesten nog een beetje wakker worden, maar hadden er zin in!

Vandaag een belangrijke wedstrijd waar punten gepakt moesten worden. De tegenstander vandaag was Sudosa- Desto D4, dit team stond een plekje boven ons. Helaas moesten we het zonder onze midden Dagmar doen, de griep had haar goed te pakken. Maar twee aanwinsten waren mee, Nine en Hester. Nine is een oude bekende en mocht vandaag op de middenpositie shinen. Het voelde net alsof ze niet weg was geweest. Hester, spelend in Dames 2 vulde de andere middenpositie op. Top meiden dat jullie mee wilden doen! Een andere speelster die mee was, vaker mee gaat en waar we heel blij mee zijn, is Stephanie spelend in Dames 3, maar regelmatig te zien en ook te horen bij ons in het veld.

Van start met de wedstrijd. De eerste twee sets gingen gelijk op en de teams waren goed aan elkaar gewaagd. De eerste set was voor Sudosa, de tweede set was voor ons. Dit betekende een 1-1 tussenstandB. De derde en vierde set verliepen anders, er werden veel fouten gemaakt aan onze kant. Waarin we ons in de derde set flink terug hebben geknokt hadden we in de vierde set de puf er niet meer voor. De koppies gingen hangen en de aandacht was niet meer bij de wedstrijd.

Eindstand 3-1. Enorm balen, maar knap hoe we als team hebben doorgezet ondanks de verdrietige omstandigheden. We focussen ons op 10 december, dan spelen we om 19.00 uur thuis in de Bokkediek. Ik zou zeker komen kijken want onze midden Shannon is dan weer te zien in het veld. Zij is terug van haar reis en daar zijn wij als team heel blij mee!!

Dus tot 10 december 19.00 uur!

Inge Huistra